Kim silebildi ki Titanic'i aklından?O okyanusların en kötü faciası,en çok can alan deniz felaketi,bir değil belki de bin aşkı yok eden,soğukluğunda yeni doğmuş bebekleri donduran olay!!Daha saymama gerek yok.Onun uğruna şarkılar,şiirler yazıldı.En güvenilir gemiyi "Bu gemi batmaz,batamaz!" dedikleri gemi bir buz parçasına yenik düşürdü.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Batmaz dedikeri gemi battı sonuçta.Hayatta olmaz olmaz diye bir şey yok.Filmi mükemmeldi.Yönetmeni James Cameroon'u kutlamak gerekir.
Olay Trajik ve üzücü bir olaydır ama Sinema uyarlamasını beğenmemiştim hiç bir şekilde oyunculuk olmayan sadece görsel efektlerden oluşan bir film yani kısaca para harcanmış hepsi bu
Filme renk katan müzik Celine Dion-My heart will go on'' adlı şarkı da mükemmeldi...
Gerçekten mükemmel bir filmdi ,celine105 'in dediği gibi filme Celine Dion'un şarkısıda ayrı bir renk kattı.
Gercekten cok ıyı bır fılmdı ..
herzaman benim gibi birileri çıkar , böyle ulu orta muhalefet olur... ama ben o filmde sadece Celine Dion un şarksı nı görüyorum.çok iyi bir senaryosu yok filmin , oyunculuk için de iç açıcı şeyler söylemek mümkün değil... ama james cameron un en iyi yaptığı şey görüntü efektleri ve ayrıntılarda gizli olan o trajediyi anlatan duygular filmi kurtarıyor...
TİTANİK FİLİMİNİ İLK SİNEMADA İZLEDİĞİMDE HEMN ÇIKIŞINDA İKİNCİ SEYANSINA GİRDİM GERÇKETEN SÜRÜKLEYİCİ BİR FİLİM SENARYO OYUNCULUK EFEKKLER GERÇEKTEN HARİKA

DENİZ DE GEÖEN FİLMLERİ BİLDİM BİLELİ SEVMİŞMDİR JAWSS SERİSİ KUSURSUZ FIRTINA AKLIMA GELEN İLK FİLİMLERDEN AMA ŞU AÇIK SULAR NEDEN ÇEKİLMİŞ ANLAMADM BENİ EN ÇOK ŞAŞIRTANDA FİLİMİN 2. SERİSİNİN DE ÇIKMIŞ OLMASI

TİTANİK GERÇEK BİR KALSİKTİR ARŞİVİMDE OLMAZSA OLMAZIMDIR
Evet gerekse leonardo di caprio gerekse kate winslet olsun bu filmle tanındılar ve şimdiye kadar ki en iyi filmlerden ve ölesiye aşk.......
KADINLARI ÇOK DERNDEN ETKİLEYEN SIKICI 1,5 SAATLİK NUTUKLARLA,GÖRSELLİĞİN AZ OLDUĞU KİBİRLİ İNSANLARA VEFA NİTELİĞİNDE...
HERKEZ İYİ DİYOR..
O ZAMAN İYİ
1 defa izlenecek bir film...sadece o kadar...
insanı derinden etkileyen bir aşk anlatıldı ve cidden bizi etkiledi tüm eleştirilere ve görsel efektlere rağmen...izlerken hepimizi hayallere daldırmadı mı? çoğumuzun gözlerinden yaş akıtmadı mı? demekki buz parçasının bu gemiyi yıkması duygularımızı yıkamamış ki hala unutulmuyor...

Ben sildim aklımdan.Film neden bu kadar abartıldı anlamıyorum.
Tvde tekrar tekrar izlediğim ama hiç sıkılmadığım bir filmdi.Aşk hikayesi ve müziği de akıllarda kalıcıydı.
sene 97 ilk ankaraya gelişimdi o dönemde ilgi duyduğum bir arkadaşımla beraber gittiğim ilk filmdi filmi bitişinde sonra çıkmaya başladık o yüzden o film benim için ayrı bir değer taşır
Bir Aşk Ve Ölüm Gemisi..
Bazılarımız Titanic filmine vasat muammelesi yapmaktadır.
Demekki çok izlemişler bence eminimki diğer insanlarda ilk izlediklerinde etkisinden kurtulamadıklarını itiraf ederler tabikide ilginç sinema deneyimi gerçek bir öyküden olması ve milyon dolarlar harcanan sinem dünyasına Titanic bunun yi örneklerindendir. Ve istediği hakkını almıştır. İlk 5 sene tv düşürülmesi yasaklanan bir başyapıt. Dünyanın çoğu yerinde 2 kere sinemaya uğrayan hakkı yenmeyecek en iyi aşk filmi.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com