Forum » Mısır Patlağı » Televizyon
Prison Break sevenler buraya
Prison Break şubat ayında bizlerle buluşcak,Michael'ın yeni bir hapisaneye nakledildiği bir bölümle ara veren sinema filmi tadındaki dizi tekrar sevenleriyle buluşacak. Prison Break sevenleri yine heyecan dolu dakikalar bekliyor.
Prison Break iğrenç!
prison break zekice çekilm,iş bir hapisane dizisi bence ve yeni sezon gayet iyi başladı
Senin sevdiğin ZEKİ DEMİRKUBUZ'UN C BLOK filmini de gördük sevgili arkadaşım Barış.
Ha bu arada önüzmüzdeki hafta yeni sezon bölümlerinide alacağım,madem iğrenç ben izlerken izleme emiiii!!!!
SİNEMAYLA DİZİ KIYASLANIR MI HİÇ? HAYRET BİR ŞEY!
KIYASLANIR BARIŞ.HATTA ÇOĞU SİNEMA FİLMİNDEN ÇOK DAHA KALİTELİ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.
......................
????????????????????????????????????????
3. sezon kendini tekrarlamaya başladı dizi derken finalinde döktürmüşler. Ne zaman yeni sezon başlıycakk heyecanla beklemedeyim.
Bu diziye iğrenç diyenlerin "güzel dizi"lerini merak ediyorum...Mükemmel bi dizi bence..bi ara cıvıtır gibi oldular ama toparladılar diziyi..
Hatta biraz iddia'lı olacak;izlediğim en iyi dizi.
Prison Break e iğrenç diyen biri hangi dizileri seviyor çok merak ettim.Kaç sezonunu takip ettin de iğrençliğine karar verdin?????????????????????????????????????????
Copyright © 1998-2008 Sinema.com