O Artık Ölü Bir Yıldız - HEATH LEDGER 1979 - 2008
o genc neslın en onemlı aktorlerınden bırıydı sınemayla karsılastıgı ılk andan berı sectıgı fılmlerle yer aldıgı yapımlar o kadar ozenlıydıkı onun genc neslın en ıyılerınden olmasını hıc bır sey engelleyemedı
ne varkı onu engelleyen olum oldu bır turlu kurlumadıgı uyusturucu bagımlılıgı onu aldı goturdu
buda bıze bır kez daha gosterdıkı unlu ısımlerın en buyuk zevkı olan bu beyaz seytan aslında onların en buyuk olum nuansları oluyor burdan heath ledger hakkındakı yorumlarınızı beklerken sadece onun hakkında degıl nıce uyusturucunun aldıgı unluler hakkındada konusabılırız....
Uyuşturucu değilde uyku hapıyla öldüğü söylenmişti.
Evet topıgı actıgımda daha olum nedenı bellı degıldı.....
10 gun sonra acıklandı....
uyuşturucu, uyku hapı, ya da her ne zıkkımsa...
benim en sevdiğim oyuncu gitmiş. bu gencecik yaşında, yıldızı gün geçtikçe daha fazla parlamaktayken...
bu kadar önemli bir ismi, böyle iğrenç şeyler yüzünden kaybetmek, hakikaten çok kötü. çok üzücü bir olay. duyduğumda inanamadım. dakikalarca ağzım açık kaldı. gözümü ekrandan dakikalar boyunca ayıramadım. saatlerim, günlerim şok olmuş bir vaziyette geçti.
gerçekten de genç neslin en önemli aktörü diyebilirim. bir çok anlamda idol olabilecek biriydi. oynadığı filmlerin hepsi de ciddi anlamda kaliteli, oynadığı roller haddinden fazla olağanüstü, büründüğü karakterleri bu kadar iyi, bu kadar gerçekçi, bu kadar yaşayarak oynayan oyuncu, herşeyime dayanarak söylüyorum, Y O K.
bu yüzden, yukarıda adı geçen, zıkkım zehirden farkı olmayan o şeyleri Allah rızası için, kendi sağlığınız için, kendi özsaygınız için, sizi sevenler için...
KULLANMAYIN, İÇMEYİN, VÜCUDUNUZA SOKMAYIN.!!!
evet nice ünlülerimiz var, bu nedenlerden hayatını kaybeden. onlardan tek tek bahsetmek mümkün değil. topluca dileğimiz şu dakikadan sonra hiç bir oyuncunun, hiç bir sanatçının, nihayetinde hiç bir İNSANIN bu şeyleri kullanmaması, bunlardan uzak durması...
İlk duyduğumda şok oldum
başarılı bır yıldız daha kayıp gıttı
Hayatımın oyuncusuydu diyebilirim,geleceğin marlon brando'su..tam başarı basamaklarını tırmanmaya başlamışken aniden ölmesi çok üzdü beni evet yeni jokerimizi ne zaman sinemalarda görücez diye konuşurken ölüm haberi geldi... neden sanatçılar aktörler özel hayatlarında bu kadar mutsuz oluyorlar?onları uyuşturucu almaya sevkeden ne? daha önce joker'i canlandırmış olan jack nicholson'ın sakın o tür uyku hapları kullanma uyarısına rağmen devam etmiş almaya..belki sinemaya olan aşkı da bunda rol oynamıştır diye tahmin ediyorum ama aslında böyle birşey kabul edilemez gibi geliyor bana..her ne kadar joker rolü ağır bir rol olsa da gece gündüz yoğun tempolarsa çalışsa da kendine bunu yapmamalıydı diye düşünüyorum.En son brokeback dağı'nda izledik ve bence oscar'ı o hakediyordu..filmi izlediğimde ağladığımı hatırlıyorum bu ne inanılmaz oyunculuk diye..jake gylleenhaal ile ikisi müthiş bir ikili oluşturmuşlardı.Magazin basınında son dönemde psikolojik sorunları olduğundan filan dem vuruluyordu ama ne kadar doğru bilemiyorum... ilk defa bir oyuncu için bu kadar çok ağladım ve üzüldüm hala gelecekte yapacağı güzel işleri güzel filmleri düşündükçe üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum benim ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun..
DARK KNIGHT JÜBİLESİ OLDU JOKER'İ MÜKEMMEL OYNAMIŞ. TOPRAĞI BOL OLSUN
Gerçektende duyunca çok üzülmüştüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok iyi filmleri vardı.
ondan önemlisi daha genç bir insan olmasıydı.
Normal hayat da değilde genellikle oyuncular filmlerde hep kötü işleri ele alıyorlar ve kahraman oluyorlar herzaman iyilik kazanyor ama gerçek hayatlarında neyin kazandığı belli oluyor demekki neymiş filmler ve gerçek hayat bir birine bağlamamak gerekir......
Duyunca şok oldum, bi süre inanamadım, 2 küçük kızı oldugunu biliyorum onlarada üzüldüm, babalarını doğru dürüst tanıyamadan kaybettiler. insanlar neden kendilerine bunu yaparlar,neden uyusturucu vb zehirleri kullanıp hayatlarına kastederler. Ledger cok iyi bir oyuncu ve geleceğin de en iyilerinden biri olmayı hakediyordu, özellikle dönem filmlerinde cok başarılı oyunculukları var. casanova mesela.. topragı bol olsun, tanrı cocuklarına iyi bir gelecek cizmis olsun, temennim bu.
Her ölüm erkendir fakat onun ki daha da erken oldu.Daha nice filmde rol alacağını düşündüğüm yükselen bir yıldızdı.Şimdi ise Dark Nıght da ki Joker performansını merakla bekliyorum.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com