Yorumlarım onaylanmıyor?neden acaba?Sinema com yazarlarının seçimleri başlığı altına yazdıysam onaylanmadı
Evet, benim de onaylanmıyor bazen yorumlarım. Az önce yazdım onaylanmadı mesela.
Arkadaşlar, yorumlar belirli aralıklarla, itina ile okunup onaylanmaktadır. Takdir edersiniz ki sadece yorumları onaylamak için tetikte bekleyen insanlar bulunmamakta. Bu nedenle yorumlarınızı yazdıktan sonra biraz zaman tanıyın, mutlaka yorumunuz moderasyondan geçtikten sonra yayına alınacaktır.

Beklediniz fakat yorumunuz onaylanmadı: Bu durumda yazdığınız yorumu hatırlamaya çalışın, yorum açıklamalarındaki kriterlere uymayan, yorum yazılan konuyla alakasız ya da sinema.com'a yakışmayacak bir üslupla yazıp yazmadığınızı düşünün. Yorumunuz bunlara uymuyorsa mutlaka yayınlanacaktır, emin olabilirsiniz
benim yorumun her kurala uyuyordu aynen yazabilirim ama yazmıyacağım yinede onaylanmadı.
evet aynen katılıyorum,
benim yorumumda da uygunsuz bir şey yoktu. hatta içeriği önceki bir yorum içindi. ama yayınlanmadı. artık sıkılmaya başladım. evet bazen uzun sürüyor biliyorum ama bazıları da hiç olmuyor.!!!!!!!!!!!
Copyright © 1998-2009 Sinema.com