Forum » Mısır Patlağı » Listeler & Anketler
Bir Film Çekseniz Filme Koyacağınız Ad Ne Olurdu?
Ben bir film çeksem koyacağım ad ''aslına bakarsan'' olurdu.
"Yalnız Kalabalık" veya "Bencil ve Yalnız" olurdu.
Ben bir fil çekseydim korku filmi olurdu.
"Ardına Bakma" hahahaha
Ardına bakma güzel bir ad
Saol oğulcann bencede hoş oldu ))
Böyle sorulara sinir olurum.Film çeksem adını sevdiğim bir sözcük koymam .Filmle bağdaşan bir isim koyardım.
yarının senın elınde........nasıl?
koyda görelim umutti.
duygu_sinema
yarının senin elindede güzel korku filmi düşündün galiba
'kendi dumanıyla boğulan kadın'
"Asena" adında bir film çekmek isterdim. Kara film olacak...
FİLİMİN ADINI ''İZ'' KOYARIM AFİŞİMDE ETRAFI DENİZE ATILAN ÇÖPLERDEN KİRLENMİŞ BİR KUMSAL ÜZERİNDE AYAKİZLERİ OLURDU.....

İLK BAKIŞ KUMSALDAKİ AYAK İZERİ OALRAK
GERİ PALNDA ÇEVREYE VERDİĞİMİZ VEDE HALEN FARKINDA OMADIĞIMIZ AŞIRI TÜKETME EGOSU OCLAKTIR

ÇEKECEĞİM DE BİR BELGESEL FİLİMİ DÜNYAYI NASIL KİRLETİYORUZ NASIL DOĞAL HAYAT YOK OLUYOR ARTIK ATTIĞIMIZ ÇÖPLERİMİZ DEN KURTULDUĞUMUZU DÜŞÜNMEYİ BIRAKALIM DENİZ DALGA DALGA GERİ GETİRİYOR BİZE SAYGISIZLIĞIMIZI....... UZATMAK İSTEMİYORUM

Ben olsam "İşte Dünya" koyardım
Alıntı:
suluboya
FİLİMİN ADINI ''İZ'' KOYARIM AFİŞİMDE ETRAFI DENİZE ATILAN ÇÖPLERDEN KİRLENMİŞ BİR KUMSAL ÜZERİNDE AYAKİZLERİ OLURDU.....

İLK BAKIŞ KUMSALDAKİ AYAK İZERİ OALRAK
GERİ PALNDA ÇEVREYE VERDİĞİMİZ VEDE HALEN FARKINDA OMADIĞIMIZ AŞIRI TÜKETME EGOSU OCLAKTIR

ÇEKECEĞİM DE BİR BELGESEL FİLİMİ DÜNYAYI NASIL KİRLETİYORUZ NASIL DOĞAL HAYAT YOK OLUYOR ARTIK ATTIĞIMIZ ÇÖPLERİMİZ DEN KURTULDUĞUMUZU DÜŞÜNMEYİ BIRAKALIM DENİZ DALGA DALGA GERİ GETİRİYOR BİZE SAYGISIZLIĞIMIZI....... UZATMAK İSTEMİYORUM

Galiba sen zaten filmi düşünmüşsün hatta afiş bile hazır Harika şeyler düşünmüşsün...
Alıntı:
uctho
Ben olsam "İşte Dünya" koyardım

Bence harika bir ad ama sanki bi yerlerden çağrışım yapıyor...
Bu da benim önerim:"son kez"
"KRORENA" koyar ve krorena felsefesini anlatırdım
bu soruya nasıl cevap vermemi bekliyorsun oğulcann?!!. allah aşkına ya bana yardımcı ol ya da mantık çerçevesinde sorular sorup, paylaşın insanlarla...
Copyright © 1998-2009 Sinema.com