Forum » Mısır Patlağı » Televizyon
Arkadaşlar Yerli Lost Yapılıyor :( tepkiler neler
yapımcılıqını şenay akayın üstlendiqi (rol alacaqıda söyleniyor) yerli lost yapım aşamasında neden türk milleti olarak böyleyiz orijinali bozmak zorunda hissediyoruz kendimizi ?
bu arada kavak yelleri - acemi cadı - doktorlar - vs.. dizileri de yabancı dizilerden alınmıştır..haberleri warmı bilinmez
hakkını verebilirlerse güzel olacağını düşünüyorum.yerli yada orjinal herkes lost izlemeli bence.bu dizi kaçmazzzzzzzzzz!orjinalini seyredenler türk versiyondan pek tad almaz diye düşünüyorum.
Ben bu projeye bir atasözü ile cevap vermek istiyorum...
Ayıdan post yerliden LOST olmaz...
(Tamam belki bu söz daha atasözü olarak kitaplardaki yerini almadı ama inanın bana çok değil 100 sene sonra herkes bilecek...)
tutacağını hiç sanmıyorum. özellikle orjinal lost'u izleyenleri büyük ihtimalle tatmin etmeyecektir.
Rezil olmadan bu işten vazgeçmelerini umuyorum. Biraz üretim yapsınlar copy&paste ile nereye kadar?
zaten bizde dizi yazacak kafa olsa lost gibi dizi yapardık ama bizim işimiz gücümüz yeni bişey yapmak yerine olanı kendimizce uyarlamak
LOST'UN YERLISI OLMAZ...
BUTUN YABANCI DIZILERIN TURK VERSIYONUNU YAPTILAR
BIKMADILAR HERHALDE TUTULCAGINI DUSUNUOLARSA YANILIYOLAR...
KOPYALICAK VEYA TAKLIT ETCEK BASKA BISI BULSUNLAR
yok ya o kadarınıda yapmazlar kavak yelleri falan neysede lost çok iddialı
sentimental;sinematrix gibi düşüncelere sahip arkadaşlara katılıyorum.Lost un yerlisi mi yooooooooooooooooook artık
Izleriz, hem anlamis oluruz alt yazi okumaktan daha güzeldir.
ne özenti milletiz
üretmeye üşenip..
neyse

saçmalamayalım.
Kavak yelleri zaten bir senaryo Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz bir eseridir. Türk milletinin özentiliğine gelecek olursak doğrudur. Özelliklede yabancı filmlerde gördüklerimi Türk dizilerinde de rastlanmıyor değilim kesit kesit gösteriliyor saman altından filmi yürütmemkmiş gibisinden ama böyle oluncada yabancı filmleri izlemiyenlerin türk usulü hoşuna gidiyor değil yani anlıyan anladı......
bence yeter artık biz neden başkalarının yaptıklarını kendimize uyarlıyoruz klipler, diziler, film konuları ,yarışmalar hep fikirleri başkalarından alıyoruz onun için kendimizi anlatamıyoruz .biraz kendimiz olmalıyız.ve de şunu söyleyim bu aldığımız fikirleri (bazıları hariç) hiç de iyi bi şekilde sergileyemiyoruz.
aman sizde amma abarttınız ha. daha izlemeden yorum yapmayın. ona kalırsa lostta amazon diye bir filmin çalıntısı. bence bir şans verip beklemememiz lazım neticede türk sinema ve dizi yapımcılığıda çok büyük bir yol katediyo.
hep söyliycem ISTEMIYORUZ YERLI LOST BIZ ORJINALIYLE ÇOK MUTLUYUZ..hem sawyerın yerını kım alabılıcek jack , kate ve diğerlerınınde öle ????

Copyright © 1998-2008 Sinema.com