BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
300 spratalı kral leondias:

''onlara hiçbirşey vermeyin ama herşeylerini alın''
her ne kadar filmi(son samuray) beğenmesemde bu repliğinide unutamam -öldüğünü gördün mü --evet -nasıl öldüğünü bana anlat --nasıl öldüğünü değil nasıl yaşadığını anlatıyım sana
robert ford'un jesse james'i öldürdükten sonra yaşadığı pişmanlığı anlatmak için kullandığı "alkışlanmayı bekliyordum" lafı, filmi izlediğim günden beri aklımdan çıkmıyor. sözde felsefik bir taraf yok, dümdüz bir laf ama casey affleck öyle bir ses tonuyla söylemişki onun yaşadığı pişmanlığı siz de hissedebiliyorsunuz.
HAYATTA OLUR SORUNLAR TASALANIRSAN İKİ KATINA ÇIKAR...
ACI SENİN DOSTUN ;YASIYORSUN DEMEKTİR.
''ölümde hayatın bir parçasıdır'' forrest gump
''bazen boksta yumruk atmak demek geri adım atmak demektir'' MİLYON DOLARLIK BEBEK
"bir makine bile insan hayatının değerini anladığına göre, belki bi gün biz de anlayabiliriz."
terminator 2
"hep sayılara inandım. içinde bir mantık olan denklem ve hesaplara. ancak hayatım boyunca onlarla uğraşıktan sonra mantık nedir? diye soruyorum. buna kim karar veriyor?
araştırmalarım sırasında fizik, metafizik ve hayal alemlerine gidip geri döndüm ve kariyerimin en büyük buluşunu gerçekleştirdim.

mantıklı nedenler yalnzca ve yalnızca gerçek sevginin gizemli denkleminde bulunabilir.
bu gece burda olmamı sana borçluyum, varolmamın nedeni sensin.
sen benim mantığımsın." akıl oyunları
BELKİ BU DÜNYADA KİMSE İÇİN HUZUR DİYE BİR ŞEY YOKTUR AMA BİLİYORUM Kİ ;YAŞADIĞIMIZ SÜRECE KENDİMİZE DÜRÜST DAVRANMAMIZ GEREKİYOR....
HERKES KURTARILABİLİR BU KURALDIR....
GEÇ GELMESİ HİÇ GELMEMESİNDEN İYİDİR...
YAŞAMAK TEK VE HÜR VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞCESİNE.........
ARTIK OLMADIĞIM BİRİ GİBİ YAŞAMAK İSTEMİYORUM....
UYUYOR NUMARASI YAPANI UYANDIRAMASSIN.....
Copyright © 1998-2008 Sinema.com