Forum » Mısır Patlağı » Yarışma & Oyun
BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???

Mesaj: 125ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
14 Ocak 2008, Pazartesi 13:37

''onlara hiçbirşey vermeyin ama herşeylerini alın''
''onlara hiçbirşey vermeyin ama herşeylerini alın''
8 Şubat 2008, Cuma 21:58

Mesaj: 0her ne kadar filmi(son samuray) beğenmesemde bu repliğinide unutamam -öldüğünü gördün mü --evet -nasıl öldüğünü bana anlat --nasıl öldüğünü değil nasıl yaşadığını anlatıyım sana
8 Şubat 2008, Cuma 23:25

Mesaj: 12robert ford'un jesse james'i öldürdükten sonra yaşadığı pişmanlığı anlatmak için kullandığı "alkışlanmayı bekliyordum" lafı, filmi izlediğim günden beri aklımdan çıkmıyor. sözde felsefik bir taraf yok, dümdüz bir laf ama casey affleck öyle bir ses tonuyla söylemişki onun yaşadığı pişmanlığı siz de hissedebiliyorsunuz.
10 Şubat 2008, Pazar 17:59

Mesaj: 125HAYATTA OLUR SORUNLAR TASALANIRSAN İKİ KATINA ÇIKAR...
11 Şubat 2008, Pazartesi 10:10

11 Şubat 2008, Pazartesi 15:34

Mesaj: 0''bazen boksta yumruk atmak demek geri adım atmak demektir'' MİLYON DOLARLIK BEBEK
11 Şubat 2008, Pazartesi 15:36

Mesaj: 0"bir makine bile insan hayatının değerini anladığına göre, belki bi gün biz de anlayabiliriz."
terminator 2
terminator 2
11 Şubat 2008, Pazartesi 20:10

Mesaj: 0"hep sayılara inandım. içinde bir mantık olan denklem ve hesaplara. ancak hayatım boyunca onlarla uğraşıktan sonra mantık nedir? diye soruyorum. buna kim karar veriyor?
araştırmalarım sırasında fizik, metafizik ve hayal alemlerine gidip geri döndüm ve kariyerimin en büyük buluşunu gerçekleştirdim.
mantıklı nedenler yalnzca ve yalnızca gerçek sevginin gizemli denkleminde bulunabilir.
bu gece burda olmamı sana borçluyum, varolmamın nedeni sensin.
sen benim mantığımsın." akıl oyunları
araştırmalarım sırasında fizik, metafizik ve hayal alemlerine gidip geri döndüm ve kariyerimin en büyük buluşunu gerçekleştirdim.
mantıklı nedenler yalnzca ve yalnızca gerçek sevginin gizemli denkleminde bulunabilir.
bu gece burda olmamı sana borçluyum, varolmamın nedeni sensin.
sen benim mantığımsın." akıl oyunları
11 Şubat 2008, Pazartesi 20:16

Mesaj: 125BELKİ BU DÜNYADA KİMSE İÇİN HUZUR DİYE BİR ŞEY YOKTUR AMA BİLİYORUM Kİ ;YAŞADIĞIMIZ SÜRECE KENDİMİZE DÜRÜST DAVRANMAMIZ GEREKİYOR....
12 Şubat 2008, Salı 10:28

Mesaj: 0YAŞAMAK TEK VE HÜR VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞCESİNE.........
15 Şubat 2008, Cuma 05:12