BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
ANCAK HER ŞEYİNİ KAYBETTİĞİNDE İSTEDİĞİN ŞEYİ YAPACAK KADAR ÖZGÜRSÜNDÜR ...........
BENİ ANCAK RÜYANDA VURABİLİRSİN O YÜZDEN EN İYİSİ ARTIK UYAN VE ÖZÜR DİLE...
ÇOCUKLAR İÇİN YAPILACAK EN GÜZEL ŞEY ONLARI SEVMEKTİR....
SANA HİÇ BİR ZAMAN YALAN SÖYLEMEDİM.HER ZAMAN DOĞRUNUN VERSİYONLARINI SÖYLEDİM....!!!!
Hayatta yaptıklarımız sonsuzlukta yankılanır...
''Size daha önce dendi ki: komşunu seviceksin,düşmanından nefret ediceksin.Ama ben diyorum ki;düşmanlarınızı sevin ve size zulmedenler için dua edin.Çünkü sadece sizi sevenleri severseniz,ödülü ne olabilir ki?...''
slm mrb arkadaslar...dün yazdıklarıma arkadsın biri...burası şiir yeri olmus replik deyınce arkadas şiir yazmış dedmiş...bak arkadas ben hiç bir seyi yanlış anlamadım...bizde duygular yazıya döküldümü bunun adına replik değil şiir derler....ayrıca yazdığım dörtlüklere dikkat edersen kafiye harika uyum harika replik harika..biraz aklını çalıştırırsan görüceksinki...rep denılen sey aslında bizden yani türklerden çıkmıs....eskıden bizim asıklar böyle atısırlarmıs...bakmıs yabancılar harika...bizde yapalım zaten en iyi yaptıkları taklit etmek..koymuslar adını rep-rap neyse...baslamıslar böyle toplanıp birbirlerine kafiyeli söz atmaya...olmus bizim atışma şiir dörtlükler rep...hop bukadar...ha bide anlamlı kelimelere biz eskiden ya atasözü..ya mani...ya şiir.ya dörtlük..yada kısaca anlamlı sözler derdik..bakıyrum ki bunun adı replik olmuş...helal valla size...ne deyim süpersiniz....alsana bir replik ozaman...kurtlar vadisinden hemde....ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm ben diyor senin için yaşamayı göze almısım...bundan daha güzel replik olurmu..bu dururken...neden...matrıx ten;morfis ne diyor neo ya;bu soludugunun hava oldugunu mu zannediyorsun...bunumu replikten sayayım allah askına...yada...blade ten bir söz...dostunu kendine yakın tut..düşmanınıysa daha da yakın...bunumu e bu zaten bizim onlara ne arar okadar ince zaka...onlar sadece...canın cehenneme pislik yada kapa çeneni büyük anne der...en sık hey ahbap derler dimi...bumudur sinemadan alıcagım replik kültürü parcacıkları...güldürmeyin beni.....bak relik nasıl olur..polat alemdar ne diyor...MADEMKİ GÜNEŞ TEPEDEN VURDU OZAMAN GÖLGESİ AYAĞIMIN ALTIDIR.....BUKADAR ya işte bukadar..repte bu manada bu...şimdi sana bir dörtlük yazıcam bu dörtlüğe denk bir tane replik bul anlından öper bu kardeşin ozaman...al....
Yön yön sarılmışım ne yana baksam;
Sarılan olur da saran olmaz mı?
Kim bu yüzü çizen sanatkar ressam;
Geçip de aynaya,soran olmaz mı?
Benden bukadar hayat zaten bir replik baskasına ne gerenk var....hadi kalın saglıcakla.....
ARKADAŞLARIM BURASI ATIŞMA YERİ DEĞİL LÜTFEN İSTEYEN DUYGULARINI İSTEDİĞİ ŞEKİLDE DİLE GEİREBİLİR ÖZGÜR BİR TOPLUMDA YAŞIYORUZ BİRAZ MEDENİ OLALIM VE BIRAKALIM İNSANLAR İSTEDİKLERİ GİBİ KENDİLERİNİ İFADE ETSİNLER VE YAZACAĞINIZ REPLİKDE ,ŞİİRDE FARKETMEZ DUYGULARINIZI DİLE GETİRMENİZ YETERLİ YAZMAYA DEVAM EDİN HER İKİNİZDE.
CESUR OLMANIN YERİ AYRI,TEDBİRLİ OLMANIN YERİ AYRIDIR AKILLI İNSAN HANGİSİNİN YERİ GELDİĞİNİ ANLAYANDIR.
"BİR KADININ KALBİ OKYANUSLAR KADAR DERİNDİR...." Titanic
Şeytanın en büyük hilesi, dünyayı var olmadığına inandırmaktır
Olağan şüpheli
Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin...
PULP FİCTİON
Yvonne:Neredeydin dün akşam?
Rick:Çok zaman geçti,hatırlamıyorum.
Yvonne:Bu akşam görebilecek miyim seni?
Rick:İlerisi için plan yapmam
(Casablanca)
herkese güven ama içlerindeki şeytana asla güvenme
İtalyan İşi
Bir oyun oynamak istiyorum ( I wanna play a game) Saw serisi
Copyright © 1998-2008 Sinema.com