Forum » Mısır Patlağı » Yarışma & Oyun
BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
SENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY GÜÇLÜ KILAR.
'Gerçek karşında .İsimsiz ve formsuz şekilde sadece sen onu serbest bırakabilirsin...'
Geçmiş, bazen hatırlamak istediğin gibidir. (Mustafa Hakkında Herşey)
Sessiz kalma hakkına sahipsin, ama bunun için kapasiten yok.. (Shrek 2)
William Wallace: Evet, savaşırsanız ölebilirsiniz. Kaçarsanız biraz daha yaşayabilirsiniz. Ama bundan yıllar sonra yatağınızda ölümü beklerken, o yaşadığınız günleri bu günle değiştirmeyi hayal edeceksiniz. Bu fırsatı düşleyeceksiniz ve bu günlere dönüp şunu söylemek isteyeceksiniz. Hayatlarımızı alabilirler! Ama özgürlüğümüzü asla elimizden alamazlar! ÖZGÜR İSKOÇYAYA!!

(Braveheart)
Hala kendinizi şaşırtma yeteneğinizin olduğunu farketmek harika bir şey. (American Beauty)
Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine. (To Vlemma Tou Odyssea)
benim hep çok iyi bir dinleyici olduğumu söylerler;ne garip burada hep ben konuşuyorum (persona-ingmar bergman)

kimi zaman bir rüyadaymış gibi hissediyorum,fakat benim değil,içinde benimde olmak zorunda olduğum bir başkasının rüyası bu.Bizi düşleyen kişi uyansa ve kendi rüyasından utansa ne olur? (shame filminden)
"Birbirimizi çok iyi tanıyan iki yabancı gibiyiz." Big Fish
Paris, Je T'aime (Faubourg Saint-Denis)

Francine: Thomas listen. Listen. There are times when life calls out for a change. A transition like the seasons. Our spring was wonderful, but summer is over now and we missed out on autumn and now all of a sudden, it's cold, so cold that everything is freezing over. Our love fell asleep, and the snow took it by surprise but if you fall asleep in the snow, you don't feel death coming. Take Care..

Zaman değişime uğradı
Bizim bağlantımız mevsimler gibi.
İlk baharımız harikaydı ama yaz bitti.
Sonbaharıda kaçırdık ve şimdi her şey soğuk.
Her şey çok soğuk,her şey donmaya başladı.
Aşkımız uykuya daldı ve kar bize sürpriz yaptı
Karların içinde uyuya kaldı ve
Ölüm yaklaşıyor...
İnsanlar ölüm yakın olmadıkça yaşamak için çabalamaz,ölümü hissedince de ölmemek adına her şeyi yaparlar.
Böylece örter çıplak kötülüğümü, sapkın eski niyetler bile Kutsal Kitap’tan çalınırken ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm. (V For Vendetta)
Her insanın iki yüzü vardır bir iyi birde kötü gece ve gündüz gibi..
Müzik yerle Gök arasında köprü gibidir...
her insanın iki yüzü vardır,gece ve gündüz gibi,,,,bana hangisini gösterdin...
Copyright © 1998-2009 Sinema.com