BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
''Aklın bittiği yerde inanç; inancın bittiği yerde akıl başlar.''

''Her şey tersine gidiyor.. Kitaplar hocasız ve hocalar kitapsız.. Gençler halsizleşiyor ve yaşlılar gençleşiyor.. Yaratıklar insanı oynuyor ve insanlar da yaratığı..'' Baltazar Gracian

''Ummanların ötesinde bir altın şehir yok.'' Cemil Meriç

''Yanlış yere geldim; yanlış bir yere geldiğim duygusundan ne çare kurtaramıyorum kendimi'' Franz Kafka

''Kapatılmışsınız ama yalnız değilsiniz. Açık sokaklarda yürüyüp de tutsak olan niceleri var.'' Halil Cibran
Üst'te Yazdıklarım Tam Replik Değil Ama Anlamlı Sözler......
Yaşam tango yapmaya benzer. Hata yaptığında durursun, sonra baştan başlarsın. (Scent of a Woman)
Hareket eden herşey etki yaratır.....
Büyüdüğümde olağanüstü olanın güzel olmak zorunda olmadığını farkettim.
Sıradan olan da bir o kadar güzel olabilir.....
Zira 'Konuşamadığımız yerde sessiz kalmak zorundayız.'
Hey Dostum! Arkana dövme yaptırmışsın..

Harika! benimkinde ne yazıyor..

Dostum! benimkinde ne yazıyor..

Harika!.. Ya benimkinde

Dostum!

- Çılgınlar ve sevgililer filmini izleyenler bilir. Bir gece öncesini hatırlamayan bu iki aşık çince öğrendiklerini unutup arkalarındaki dövmeleri birbirine okuyorlar. Harika Dostum
Dostlarına yakın ol düşmanlarına daha yakın...
değirmende doğan fare gökgürültüsünden korkmaz..
ben şarabı getireyim sen de yaralı ruhunu
"Onlar evlerimizi elimizden alabilirler ama özgürlüğümüzü asla alamayacaklar."

hiç kimse senin efendin olamaz....
'Herhangi bir şey Hiç birşeyden daha iyidir.!
Bu maskenin arkasında bir yüzden fazlası var .Bu maskenin arkasında bir düşünce var ve düşüncelere kurşun işlemez...
Her erkek ölmeden önce çölü bir kez görmelidir. Kilometrelerce çevrende hiçbir şey olmaz. Sadece kum, kayalar, kaktüsler ve de masmavi gökyüzü. Tek bir canlı göremezsin. Sirenler çalmaz. Araba alarmlarıda. Kimse sana korna çalmaz. Sokaklara işiyen, küfreden insanlar yoktur.
Çölde sessizlik vardır.
Çölde huzur vardır.
Çölde Tanrı vardır.

Çöldeki kasabalar, o kasabalar neden çöldedir biliyor musun? İnsanlar başka bir yerden uzaklaşmak istediği için. Çöl yeni bir başlangıçtır. Bir bar bulur ve içki ısmarlarız. 2 yıldır hiç içki içmedim ama seninle bir tek atarım oğlum. Oğlumla son bir viski içerim. İçkinin keyfini çıkarırsın. Arpasının tadını çıkararak içersin. Sonra ben giderim. Bana hiç yazmamanı söylerim. Hiç ziyarete gelmemeni. Bu hayatta olmasada günün birinde annenle ve seninle cennette yeniden bir araya geliceğimize inanmanı söylerim.

Bir yerde bir iş bulursun. Nakit ücret ödeyen bir iş. Soru sormayan patronun olur. Kendine yeni bir hayat kurar ve asla dönmezsin. İnsanlar seni seviyor. Bu bir armağandır. Gittiğin heryerde arkadaş edinebilirsin. Çok ama çok çalışırsın. Başını eğer, dikkat çekmezsin. Çölde kendine yeni bir yaşam, yeni bir dünya kurarsın. Eski hayatını unutacaksın. Çünkü dönemezsin. Arayamazsın. Yazamazsın. Geçmişi unutmalısın. Kendine yeni bir yaşam kurmalı ve onu yaşamalısın. Beni anladın mı? Hayatını olması gerektiği gibi yaşarsın.

Bir aile kurar ve kendi çocuklarını yetiştirirsin. Duyuyor musun? Onlara iyi bir hayat sağlarsın. İhtiyaçları olan sevgiyi verirsin. Bir oğlun olur. Hatta bir gün, bundan yıllar sonra ben ölüp annenin yanına gittikten çok sonra aileni karşına alır ve onlara bütün gerçeği anlatırsın. Kim olduğunu ve nerden geldiğini. Olan biten herşeyi anlatırsın. Sonra onlara ne kadar şanslı olduklarını biliyorlar mı diye sorarsın.

Neredeyse hiç gerçekleşmeyecekti.
Bu yaşam neredeyse hiç gerçekleşmeyecekti.

25. saat
Copyright © 1998-2008 Sinema.com