Forum » Mısır Patlağı » Yarışma & Oyun
BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
BENMİYİM HÜZÜNLENMEK İÇİN GECEYİ SEÇEN YOKSA
GECEMİ YOKSA ASLINDA BENİ HÜZÜNLENDİREN......

(TŞK F.C.D.)

BU AÇIKLANAMAZ ,AMA HİSSEDERSİN .HAYATIN BOYUNCA DÜNYAYLA İLGİLİ BAZI ŞEYLERİN YANLIŞ OLDUĞUNU HİSSETMİŞSİNDİR.....NE OLDUĞUNU BİLMEZSİN ,AMA O ORDADIR;BEYNİNE SAPLANMIŞ BİR KIYMIK PARÇASI GİBİ ....SENİ DELİ EDER..
BİR ŞEYİ YAPMADAN ÖNCE ÖNCE NE YAPTIĞINI BİL...
BİR KORSAN İÇİN BUGÜNLERDE AYAKTA KALMANIN TEK YOLU DİĞER KORSANLARA İHANET ETMEKTİR....
Işığın olmadığı yerde karanlık hüküm sürer.
HAYAT HER NEKADAR ACIMAZSIZ GÖZÜKSEDE,İÇİNDE BİR MERHABA DİYECEK KADAR DEĞERLİ ,İNSANLAR MUTLAKA VARDIR...
ÇARESİZLİĞE MAHKUM EDİLEN BİR BABA OĞLU İÇİN NE YAPMAZKİ (JOHN Q )..GERCEK BİR OYUNCULUK,GERCEK BİR YÖNETMENLİK,İZLENMESİ GEREKEN BİR FİLM....KONU DIŞI AMA İÇİM RAHAT ETMEDİ...
DOLPHİN OTELİ SİZİ ODALARININ BİRİNDE MİSAFİR ETMEK İSTİYOR,AMA BİRİ HARİÇ
-1408- ENFES BİR CUMARTESİ AKŞAMI MENÜSÜ...GERİLİM KAPIDA MUTLAKA İZLEYİN...
İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM AMA BİRÇOK PROBLEMİM VAR VE BU PEK ÇOĞUNU ÇÖZMEYECEK !.
Güzellik daha derinlerdedir, sembollerde değil.
Semboller anlamlandırılabilir, ama güzelliği anlamak ve keşfedebilmek zordur.
Hem de çok zor !
Sadece zekanı bir film gibi düşün, durdurabilir, geriye alabilir, ağır çekimde istediğinde bütün detayları elde edersin.
Elveda Las Vegas
"Karım beni içki içtiğim için mi terketti yoksa karım beni terkettigi için mi içmeye başladım hatırlamıyorum..."
terry malloy:i could have been a contender,i could have been somebody(on the waterfront),rhett:frankly my dear,i dont give a damn(gone with the wind) ve bence en iyisi verbal kint:The greatest trick devil has ever pulled was to convince the world he never existed!(Şeytanın yaptığı en büyük numara,dünyayı kendisinin var olmadığına inandırmaktı!) tabi ki 'The Usual Suspects' ten.
HAYATIN ,SENİN FIRSATIN TADINI ÇIKAR....
"Niçin düşeriz? Düştüğümüz yerden çıkmayı öğrenmek için..." - BATMAN BEGINS
Copyright © 1998-2008 Sinema.com