Forum » Mısır Patlağı » Yarışma & Oyun
BEĞENDİĞİNİZ VE HAYATINIZA ANLAMLAR YÜKLEYECEĞİNİZ REPLİKLER BULUN ???
ilki benden olsun herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez.!!!!!!!!!!
"Kendimle değil, zamanla yarışıyorum.
Kendimi aşabilirim ama, zamanı asla ! "
EN HEYBETLİ DÜŞÜNCELER BİLE ÇOK SIK DUYULDUĞUNDA GÜLÜNÇ OLURLAR.
BU DÜNYADA İKİ ÇEŞİT TRAJEDİ VARDIR BİRİNCİSİ İSTEDİĞİNİN GERÇEKLEŞMESİ DİĞERİ GERÇEKLEŞMEMESİ.........!!!!
KILIÇLARI İÇİN SAVAŞANLAR BİR GÜN KILIÇLARIN ACIMASIZLIĞINA BOYUN EĞECEKLERDİR.....
YAŞAM ALDIĞIN SOLUKTA DEĞİL SOLUĞUNU KESECEK ANLARLA ÖLÇÜLÜR........
ÖLÜLER TEK BİR ŞEYİ BİLİRLER HAYATTA OLMAK DAHA İYİDİR...!!!!
İTALYA'DA 30 YIL BOYUNCA BORJİVALAR VARDI YANİ SAVAŞ,KIYIM,CİNAYET...AMA MİCHELANGELO,LEONARDO VE RÖNESANS AYNI DÖNEMDE VAR OLDULAR ,OYSA İSVİÇRE'DE KARDEŞLİK 500 YILLIK DEMOKRASİ VE BARIŞ VARDI.AMA NE YARATABİLDİLER.? SADECE GUGUKLU SAAT !.....
İNSAN KALBİNİN İÇİNDE MANTIK ARAYAN AVANAKTIR.....???
dünya güzel bir yerdir ve uğrunda savaşmaya değer; ikinci kısmına katılıyorum.
Herkes ölür,ama kimse gerçekten yaşamaz...
''tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset''
amoros perros,''intikam soğuk servis edilen bir yemektir.''kill bill,''kalbin artık özgür,onu izliyecek cesaretin olsun.''braveheart...
BİRİYLE TANIŞTIĞINIZDA İLK ÖNCE FARKLILIKLARINIZI GÖRÜRSÜNÜZ AMA ZAMAN GEÇTİKÇE BENZERLİKLERİ FARK ETMEYE BAŞLARSINIZ SANIRIM TÜM DOSTLUKLAR BÖYLE BAŞLAR...!!!!
ZEKİ BİR DÜŞMANI APTAL BİR DOSTA TERCİH EDERİM.........!!!!!!!!!!
''jack grimaldiemek şu büyük haydut sensin?Pek de öyle görünmüyorsun. Mona Demarkov:bakmaya devam et.'' _Romeo İs Bleeding_
''sonny:Bankayı neden mi soyuyorum?ÇÜNKÜ BURDA PARA VAR!''_dog day afternoon-...
Copyright © 1998-2009 Sinema.com