Mesaj: 69Arkadaşlar Arayıpta Bulamadığınız Müzikleri Sorun Yardımcı Olayım
2 gün içerisinde Cevap Gelmeyen Mesajınız Olunca soundtrackturkiye@hotmail.com ' adresini ekleyerek Bildirimde Bulunabilirsiniz..
2 gün içerisinde Cevap Gelmeyen Mesajınız Olunca soundtrackturkiye@hotmail.com ' adresini ekleyerek Bildirimde Bulunabilirsiniz..
14 Ocak 2008, Pazartesi 02:37

Mesaj: 0ya avrupalının film müziği neydi?(cem davranın oynadığı)
16 Ocak 2008, Çarşamba 18:38

Mesaj: 108kardeş ben 28 day later filminin müzigini arıyorum nasıl bulabiliriz

16 Ocak 2008, Çarşamba 21:09

kardeş ben 28 day later filminin müzigini arıyorum nasıl bulabiliriz
-------------
hocam aradıqın filmin serinin ilk filminde qüzel müzik yoktu ama 2 filmde süper müzikler wardı ben onları indirmiştim lime wire qibi bi proqrama şunları yazıp indirebilirsin müzikleri
28 weeks Later Soundtrack - In The House - In A Heartbeat
28 Weeks Later Soundtrack - Shrinking Universe
eminim bunlardan biridir eqer deqilse tekrar burdayım
kardeş ben 28 day later filminin müzigini arıyorum nasıl bulabiliriz

-------------
hocam aradıqın filmin serinin ilk filminde qüzel müzik yoktu ama 2 filmde süper müzikler wardı ben onları indirmiştim lime wire qibi bi proqrama şunları yazıp indirebilirsin müzikleri
28 weeks Later Soundtrack - In The House - In A Heartbeat
28 Weeks Later Soundtrack - Shrinking Universe
eminim bunlardan biridir eqer deqilse tekrar burdayım
17 Ocak 2008, Perşembe 02:05

ya avrupalının film müziği neydi?(cem davranın oynadığı)
------
dostum türk filmleri müziklerini dinlemekten pek haz etmediqim için bi bilqim yok ama yabancı film için burdayım zaten lime wire qibii proqramlara avrupalı yazıp music sekmesinde arama yaparsan bi çok sonuç elde edeceqine eminim
ya avrupalının film müziği neydi?(cem davranın oynadığı)
------
dostum türk filmleri müziklerini dinlemekten pek haz etmediqim için bi bilqim yok ama yabancı film için burdayım zaten lime wire qibii proqramlara avrupalı yazıp music sekmesinde arama yaparsan bi çok sonuç elde edeceqine eminim
17 Ocak 2008, Perşembe 02:07

Mesaj: 0yaa kardeşşş bn wahşi bellek filminin müziğini bulamıorm yaa bi türlüü yaa bi yardımcı olurmsn acabaa????.......
30 Ocak 2008, Çarşamba 16:01

Mesaj: 0death sentence film müziklerini bulamadım...aramadığım yer kalmadı.yardımcı olursan sevinirim....
20 Şubat 2008, Çarşamba 04:13

Mesaj: 69Baharım filmin orijinal adını yazmanı rica edicem
ve sneakmode death sentence in soundtrack larını burda bulabileceqini umud ediyorum
http://loadingvault.com/search.php?q=death+sentence+soundtrack
amazon a falan baktım henüz cıkmamış cıkınca haber weririm..
ve sneakmode death sentence in soundtrack larını burda bulabileceqini umud ediyorum
http://loadingvault.com/search.php?q=death+sentence+soundtrack
amazon a falan baktım henüz cıkmamış cıkınca haber weririm..
23 Şubat 2008, Cumartesi 18:32

Mesaj: 40ya kardeş bana savaş ses efektleri,özellikle bomba ve uçak sesleri,Acil lazım bulabilirsen sevinirim
)
)8 Mart 2008, Cumartesi 10:35

Mesaj: 34man about town filminde, duygusal anlarda çalan bir müzik var adı nedir?
21 Mart 2008, Cuma 22:10

Mesaj: 34dostum eternal sunshine of the spotless mind in sonunda çalan parçanın adı ne?
21 Mart 2008, Cuma 22:12

Mesaj: 69arkadaşlar bazı sağlık sorunlarım vardı şu an iyiyim gecikme için kusura bakmayın yardımcı olucam..
28 Mart 2008, Cuma 20:38

Mesaj: 69seMum ; arkadaşım bahsettiğin konu filmin dijital dublaj seslerine giriyor yani yardımcı olamıyıcam ama googleda film ses efektleri diye arama yaparsan eminim sonuç bulabilirsin..
28 Mart 2008, Cuma 20:40