Mesaj: 0Her ne kadar serinin son filmini diğer filmlere göre yetersiz ve biraz daha monoton bulsamda, gişede yaptığı başarılar göz önüne alındığında, üçleme olarak işini iyi yapmış bir seri olarak değerlendiriyorum Karayip Korsanları'nı. Tabii bunda Johnny Deep'in de katkısı inkar edilemez.
13 Ocak 2008, Pazar 14:24

Mesaj: 0karayip korsanlarının bencede en büyük koz ve başarısı jonny deep'tir. kusursuz ve sıradışı oyunculuğu ile filmin iskeleti olmuştur. serinin senaryo ve görsellik derecesini ben hayli başarılı buldum. kesinlikle klasiklerde yerini almaya layık bir seri. son bölümün gidişatı bence gayet iyiydi. son anlamında da dahasının geleceği haberini veren ve süpriz bir son hazırlayarak zekice davranılmış. jonny deep olması şartıyla devamını beklerim.
14 Ocak 2008, Pazartesi 11:31

Mesaj: 0aslında 2. filmini sıkıcı bulmustum.Sacma ve anlamsız gelmişti galiba o yaratıklara alışamamıstım fakat
sonunu görünce cok meraklandım işte 3. filmde cıkınca acaip etkiliyiciydi cok begendım artık ne kadar devamı gelırse gelsin seyredebilirim
sonunu görünce cok meraklandım işte 3. filmde cıkınca acaip etkiliyiciydi cok begendım artık ne kadar devamı gelırse gelsin seyredebilirim
16 Ocak 2008, Çarşamba 14:41

Mesaj: 0karayip korsanları filmi bence 3 leme olarak en beğendiğim filmleden bir tanesi ve en iyisi hatta
her gün film müziklerini dinliyorum.
o kadar ki arkadaşlara gına gelmişti yurttayken. hatta bana 2. ve 3. filmin soundtrack cd lerine yalnışlıkla virüs bulaştığını duyduğunu ve bu yüzden beni almaktan vazgeçirmeyi bile denemişti.
ama ben yermiyim yemem
her gün film müziklerini dinliyorum.
o kadar ki arkadaşlara gına gelmişti yurttayken. hatta bana 2. ve 3. filmin soundtrack cd lerine yalnışlıkla virüs bulaştığını duyduğunu ve bu yüzden beni almaktan vazgeçirmeyi bile denemişti.
ama ben yermiyim yemem
17 Ocak 2008, Perşembe 17:35

Mesaj: 0Aslında iyi sayılabilecek bir film hatta iyi bir film, hakkını yememek lazım. 1. film çok hoşuma gitti benim nedense, 2. film biraz sıktı beni ama sonu falan güzeldi. Aslında 3 e gitmicektim ark.ların baskısı yüzünden gittik iyiki de gitmişim. Keşke bitmeseydi bu seri...
20 Ocak 2008, Pazar 21:19

o filmi johnny deep için izledim diyebilirm......
üçleme gayet güzeldi, tek sıkıntım filmin devamının geleceği söylentilerinin çıkması
bence üçlemeyle kalmalı dördüncüsü yada devamı gelmemeli diye düşünüyorum.....
o filmi johnny deep için izledim diyebilirm......

üçleme gayet güzeldi, tek sıkıntım filmin devamının geleceği söylentilerinin çıkması

bence üçlemeyle kalmalı dördüncüsü yada devamı gelmemeli diye düşünüyorum.....
31 Ocak 2008, Perşembe 13:57

Mesaj: 0Seriler çok güzeldi. Yalnız filmlerin süreleri gittikçe yavaş yavaş artıyor 1. film 2 saat, 23 dk., 2. film 2 saat, 30 dk., 3. film 2 saat, 48 dk....
31 Ocak 2008, Perşembe 19:19

Mesaj: 0Karayip korsanları benim kriterlerime göre en iyi üçleme diyebilirim.. filmde dikkatimi çeken bir olayı sizlerle paylaşmak isterim.. filmler bittikten sonra siyah ekranda yazılar geçmekte oyuncular, kameramanlar, ışıkcılar v.s. daha sonra hep devamı nitelğinde ip uçları gösteriliyor buna dikkat etmenizi isterim.. duyduğuma göre senaristlerinde devam filmi niteliğinde çalışmaları varmış isterim dahada devamı gelsin..
2 Şubat 2008, Cumartesi 22:52

hani tadı damağımızda kalsın derler ya, bazı şeyler de öyle olmalı bence.
çünkü devamı geldi mi 1-2 filmle sınırlı kalmayacak yani bi film tuttumu işin cılkını çıkarıyorlar.
hani tadı damağımızda kalsın derler ya, bazı şeyler de öyle olmalı bence.
çünkü devamı geldi mi 1-2 filmle sınırlı kalmayacak yani bi film tuttumu işin cılkını çıkarıyorlar.
3 Şubat 2008, Pazar 13:25

Mesaj: 32 Karayip Korsanları hayatımın filmi diyebilirim. Bu filmi bu kadar mükemmel kılan elbette ki Johnny Depp'in üstün performansıdır. Serinin en iyisiSiyah İncinin Laneti ama diğerleri de en az ilkikadar güzeldi. Bıkmadan izleyebileceğim nadir filmlerden.
19 Şubat 2008, Salı 00:56

Mesaj: 58Karayip Korsanları filmini birincisi resmen mükemmeldi, en sevdiğim filmlerden biriydi.
Johnny Depp Oscar' ı hkediyordu bence, vermediler o ayrı.
Yani resmen senaryo, yönetmen filan cidden harikaydı.
Özellikle de oyuncular arasından Johnny Depp ve Geoffrey Rush mükemmeldi.
Yalnız, 2. özellikle de 3. sünün bayağı bir suyunu çıkardılar.
Bence.
Senaryoyu kötüydü, bayıktı bayağı bir.
Özellikle o 1. Karayip Korsanları' nın senaryosuna hiç yakışmıyordu.
Bilenler bilir Hollwood' da yapılan -genellikle- serili filmler 1.si tuttuktan sonra diğerlerine fazla özenilmiyor, nasılolsa tutcak manasılya çekiliyor, dolayısıyla güzel olmuyor, ha tutyor o ayrı ama,eski tadı kalmıyor.
Bu Karayip Korsnları da öyleydi bence.
Bu film hakkında uzun uzun tartışılır...
Johnny Depp Oscar' ı hkediyordu bence, vermediler o ayrı.
Yani resmen senaryo, yönetmen filan cidden harikaydı.
Özellikle de oyuncular arasından Johnny Depp ve Geoffrey Rush mükemmeldi.
Yalnız, 2. özellikle de 3. sünün bayağı bir suyunu çıkardılar.
Bence.
Senaryoyu kötüydü, bayıktı bayağı bir.
Özellikle o 1. Karayip Korsanları' nın senaryosuna hiç yakışmıyordu.
Bilenler bilir Hollwood' da yapılan -genellikle- serili filmler 1.si tuttuktan sonra diğerlerine fazla özenilmiyor, nasılolsa tutcak manasılya çekiliyor, dolayısıyla güzel olmuyor, ha tutyor o ayrı ama,eski tadı kalmıyor.
Bu Karayip Korsnları da öyleydi bence.
Bu film hakkında uzun uzun tartışılır...
19 Şubat 2008, Salı 15:34