Forum » Filmler » Klasikler & Kült Filmler
Geçmiş ve Gelecek vizyon....
Bana göre yeni çağın klasiği Yüzüklerin Efendisi olmuştur. Görsel bir şölen...Sizleri bilemem ama. Geçmişin klasikleri arasında ise Scalett Ohaio ve Clark Gable'nın ''RÜZGAR GİBİ GEÇTİ''si ve Yıldızlar Savaşı 'Star Wars' sayılabilir. Bir de Dünyayı Sarsan On Gün' ü de unutmamak lazım.
Ben de HARRY POTTER serisini çok başarılı buluyorum.
Harry Potter da neymiş Allah aşkına?
Senin ZEKİ DEMİRKUBUZ'un neyse o Bareso.
Saçmalama lütfen! Zeki Demirkubuz'la Harry Potter kıyaslanır mı hiç? Ben buna sadece gülerim
yüzüklerin efendisi 10 points
harry potter 3 points
arkadaşlar aranızda tartışıyorsunuz ama rowling in yazdıgı kitap harry potter mı daha iyi yoksa zeki demirkubuz mu daha iyi die bence ikisinin arasında büyük farkı gözden kaçırıyorsunuz birisi siyasi açıdan bakan yaşam tarzını filmlerinde ortaya koyan yönetmen ,görüntü yönetmeni,kurgu hepsi bi arada olan zeki demirkubuz, diyeri hayali karakteleri yazan rowling bence çok büyük fark var ikisi arasında ben harry i hiç izlemedim diyebilrim ama Demirkurbuz diyince durmak gerek

Aslında yabancı sinema dalında şu anlıma gelen birkaç tane film var.. yüzüklerin efendisi, karayip korsanları, glagyatör, akıl oyunları, prestij, alpacinolar, de nirolar........ ama bu klasiklerin arasına ne zaman bir yada birkaç türk yapımı girecek..
kesinlikle harry potter serisi ve yüzüklerin efendisi serileri derim.her ikisi de süperler.zaten harry potter kitapları da dünya çapında iyi başarı elde eden bi kitap.ee böyle bi kitabın sinemaya uyarlanmaması zaten saçmalık olurdu...
ben de harry serisini hiç izlemedim ama arkadaşlar kıyaslama yapacaksak da her ne kadar farklı kulvarda da olsalar zeki demirkubuz bence dünyada tarzının en iyilerinden birisi
son derecede mukemmel dusunulerek yapılmıs bi seri..forumu acan arkadasa katılıyorum
kitaba bisey diyemıcem ama harry potter simdiye kadar ki en kotu uyarlama olarak dusunuyorum ee tabi tanınmamıs tv dızısı yonetmenıne fılmı verırsenız olacagı budur.tim burton olsa mesela harry potter ın yonetmenı tamda burton vari bir film
Copyright © 1998-2009 Sinema.com