Mesaj: 0Son Yıllarda komedi filmlerindeki üstün başarısıyla herkes beğenerek izliyor bu adamı. En büyük hayranlarından biriyim, bütün filmlerininin dvd'lerini topluyorum. Her filminin her sahnesini bilirim.2008 de iki filmi daha geliyor kaçırmayın derim. Filmlerin isimleri ise "You don't mess with the Zohan" ve "Bedtime Stories"
30 Aralık 2007, Pazar 02:34

Mesaj: 59Bence de cok ıyı bır komedı oyuncusu ASABIYIM en begendıgım komedı calısması ama en cok sevdıgım calısmaları komedı degıl ozellıkle SPANGLISH VE HAYATI YAKALA fılmlerını hayranlıkla ızledıgımı belırtmelıyım......
4 Şubat 2008, Pazartesi 21:15

Mesaj: 0yumurta kafa aktör adam sanders bu yakıştırmalara belki kız
5 Şubat 2008, Salı 14:24

Mesaj: 0bencede iyi bir komedi oyuncusu izlerken tat veriyor. Asabiyim ve Click sevdiğim filmlerinden
21 Şubat 2008, Perşembe 23:29

Mesaj: 556Adam Sandler bende beğenerek izliyorum performansları ve filmleri bir başka oluyor.
Komedi tarzını değişik bir sitilize ederek kullanıyor ki buda fovori filmlerim arasında yer alıyor aslında pekde komedi oyuncusu adına favori filmim yok ama iyi işler çıkardığınıda söylemeliyim
Bu senelerde Reign Over Me filmi ile sinemaseverler tarafından oldukça beğenildi ve garip bir tarza bürünğü söylendi.
sevdiğim filmeri.
Click
Longest Yard, The
50 First Dates
En sevdiğim performansı.
50 First Dates şimdiye kadarki en iyi filmini lzlemişimdir.
Komedi tarzını değişik bir sitilize ederek kullanıyor ki buda fovori filmlerim arasında yer alıyor aslında pekde komedi oyuncusu adına favori filmim yok ama iyi işler çıkardığınıda söylemeliyim
Bu senelerde Reign Over Me filmi ile sinemaseverler tarafından oldukça beğenildi ve garip bir tarza bürünğü söylendi.
sevdiğim filmeri.
Click
Longest Yard, The
50 First Dates
En sevdiğim performansı.
50 First Dates şimdiye kadarki en iyi filmini lzlemişimdir.
25 Temmuz 2008, Cuma 02:03

Mesaj: 5dürüst olmam gerekirse - ki gerekir :-)) - Adam Sandler'dan pek hoşlanmazdım...ta ki Click (2006) 'te ki performansını izleyene kadar...öyle ki o geceyi uykusuz geçirmek zorunda kalmıştım...Ama hala beğenmediğim filmleri de yok değil...Herşeye rağmen Sandler gerçekten çok başarılı bir aktör,bunu kimse inkar etmemeli
10 Ekim 2008, Cuma 17:35

Mesaj: 9Bencede çok iyi bir oyuncu. 50 first date ve Click'teki performansları harika. Tekrar tekrar izlesem sıkılmam. Beğenmediğim filmleride var ama onlarda senaryo ile ilgili. Türkiye'ye gelse keşke.
25 Ekim 2008, Cumartesi 20:25

Mesaj: 110Kesinlikle farklı bir tarzı var. Yakın arkadaşı Rob Schneider ile oynadığı filmlerin hepsi çok güzel. (Big daddy,You Don't Mess with the Zohan,Click,The Longest Yard,50 First Dates,Little Nicky,The Waterboy)
24 Kasım 2008, Pazartesi 15:10

Mesaj: 87hayatımın filmi 50 ilk öpücüğün başrol oyuncusu adam sandler mükemmelsin,spanglishde çok iyiydi
15 Aralık 2008, Pazartesi 12:56