Mesaj: 0Televizyonda yeterınce reklam ızlemıyormussuz gıbı,sınema ızlemeye gıttıgımızde de reklam ları bol bol ızletırıyorlar.Artık sure kıstlması gelmelı sınema reklamlarınada ozellıkle cıne bonus !!!
29 Aralık 2007, Cumartesi 12:50

Mesaj: 327Sinemada olacak tek reklam fragmanlar olmalı.Sinema endüstirisinin önemli bir koludur fragmanlar.Öteki ürün reklamlarına hiç gerek yok,çok sıkıcı.
9 Temmuz 2008, Çarşamba 14:33

Mesaj: 8Ben reklam verilmesine karşı değilim. Çoğu kişi karşı ama bence hiç bir kötülüğü yok sinemada reklamın.
7 Ekim 2008, Salı 15:05

Mesaj: 144haklısın arkadaşım.sanki son zamanlarda gittikçe de uzadı reklamlar.reklam göstereceğine hani ayı kardeş miydi sinemada gürültü yapanları tiye alan bi fragman vardı onu verseler,reklam vereceklerine başka film fragmanları verseler...
19 Ekim 2008, Pazar 21:32

Mesaj: 11kısacası canları ceheneme diyorum dostum.. sanki sinemada izleyip ev araba alacaz manyak herifler gözümüze gözümüze sokuyorlar malı mülkü tüketmeyi lanet olasacılar..reklamların canı cehenneme bari güzel olsalar...
4 Kasım 2008, Salı 12:48

Mesaj: 121kanal yapımcıları ve diğer görew alanlar daha cok reklem koyarak daha cok para kazanma peşindeler kimse sizi düşünüp de daha az reklam koyup izleyicileri sıkmayalım demez reklamı koyar parasını alır ceker gider kimse karşı tarafı düşünmez ne siz ne onlar
sizce haklı değilmiyim...
sizce haklı değilmiyim...
5 Kasım 2008, Çarşamba 16:51

Mesaj: 144haklısın hayel de erkan97 sen de haklısın.kimin aklından geçer de sinemada ahan da şu araba güzelmiş dur gidip aliim der!sanki bi tek orda var!diet cola değil ki bu canın çeksin 

10 Kasım 2008, Pazartesi 12:07

Mesaj: 62bu konuda istinyeparkın eline kimse su dökemez..7 seansı için 7.30da gidip hiç acele etmeden salona gitseniz dahi film anca başlıyor olur

28 Kasım 2008, Cuma 23:04