Forum » Mısır Patlağı » Fuaye
sinema salonlarındakı reklamlara ne dıyorsunuz???
Televizyonda yeterınce reklam ızlemıyormussuz gıbı,sınema ızlemeye gıttıgımızde de reklam ları bol bol ızletırıyorlar.Artık sure kıstlması gelmelı sınema reklamlarınada ozellıkle cıne bonus !!!
Bence hemen biri dava açmalı çünkü yine bence bu yasa dışı bir uygulama.Tv'de sizin izlediğiniz birşeyin üzerine tanıtım ekliyecekleri zaman bunun uyarısını yayında yapmak zorundalar ve yapıyorlar ama sinemalarada tanıtım hakkı sınırları aşılmakta ve bu sınır hiçbir uyarıcı öğe olmaksızın ihlal edilmektedir.Derhal yasal düzenleme şarttır.
Evet gerçekten de neredeyse 20 dakika reklam veriyorlar ve bunların yarısından çoğu tv reklamları zaten, film tanıtımları bile değil. Ve evet özellikle cinebonuslar çok uzatıyor. 2:30 saatlik film oluyor 3 saat, mutlaka kısıtlama olmalı eskiden ne güzel sadece 5 dakikaydı bu reklamlar, insanı sıkmadan başlatıyorlardı filmi, bence en fazla 5 dakika olmalı, o da filme geç kalanlar için işe yarar...
Bende katılıyorum reklamlar 5 dk. geçmemeli
ya bnce 5dk bıLe oLmamaLı...cok gereksız oLuyoo rekLamLar..tamam fragmanLarda uzun ama onLarıın tadı farkLı ama gundeLık rekLamlar...kesınLıkLe olmamaLLı yaa:s
BÖYLE BİR SORUNUN OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNEMEZDİM NEDEN Mİ BEN ARTVİNİN BİR İLÇESİNDE YAŞIYORUM UFAK BİR SİNEMA SALONU VAR ZATEN BENDE GİŞEDE ÇALIŞIYORUM İZLEMEDİĞİM FİLİM ÇOK NADİRDİR AMA HİÇ BİRİNDE TV REKLAMINA ŞAHİT OLMADIM.ÜNİVERSİTE OALRAK DA KÜÇÜK BİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİNİ KAZANDIM ORDADA HER HAFTA SONU SİNEMAYA GİTMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ORDA DA BİR TV REKLAMINA RASTLAMADIM
İSTANBUL DA SİNEMA ÇOK PAHALLI OLDUĞU İÇİN VEDE İŞİM GEREĞİ SİNEMAYA GİTMİYORUM BÖYLE BİR SİTEDE BUNU SÖLEMK NEKDAR DOĞRU OLUR BİLMİYORUM AMA İST DE KORSAN FİLİM SATAN BİR DÜKKANIMIZ VAR KORSANA HAYIR AMA KİTAP OLURSA DİYORUM BEN FİLİM MÜZİK KORSANI OLSUN Kİ HERKEZE ULAŞŞIN DİE DÜŞÜNÜYORUM......

REKLAM KONUŞSUNDA KEİSNLİKLE BİR SİNEMADA GÖRMEK İSTEDİĞİM EN SON ŞEY SALONA İSTERSE SELPAK SATAN UFAK ÇOCUKLAR GİRİP SELPAK ABİ SELPAK ALCAN MI ABİ BAK TÜKÜRÜM ALMAZSAN
DİYEN ZİBİDELER GİRSİN AMA SİNEMADA REKLAMA HAYIR
Film fragmanı verseler neyse de reklam vermelerini hiç sevmiyorum. Sırf bu yüzden çoğu zaman filmlere 15 dk sonra giriyorum.
reklamların bir çoğunu ilk kez sinemaya gidince görüyorum ama desteklediğim tek şey sinema konusunda gnctrkcll vesaire kurumların abone toplamak amacıyla olsa da yinede eminim birçok insanı sinemalara çekmeyi başaran projelere sonsuz desteğim var. Reklam gösterimi bu gibi projelerden halkın yararlanabilmesi için gerekli bence. Ama keşke sadece fragman görseydik )
eskiden fragman izliyorduk gelicek olan filmlerin eğlenceli oluyordu, artık bir fragman elli tane reklam kötü birşey sinemanın parasız kötü durumunda olduğunu gösteriyor bu durum üzücü ve sinir bozucu
kesinikle katılıyorum.vakti uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.defalarca aynı şey.yeteer ya
Bence 5 dk bile uzun bir süre reklamlarda birde en heyecan verici yerinde reklama girmiyorlarmı patlıyorum yaa
Benim de bildiğim kadarıyla eskiden reklam yoktu ama şimdilerde reklam dediğiniz gibi piyasaya çıktı çok saçmaca oldu reklmaların olmaması grekir sinema salonlarında gerçektende hiç olmaması gereken bir durum
Sinemadaki reklamlar uzun, sıkıcı ve gereksiz. Yeni film fragmanları mantıklı daha sonraki seçimlerimiz açısından ama yarım saat süren reklamlar insanları canından bezdiriyor :-)
Geçelerde kabadayı filmin egittiğimde 30 yada 40 dakika reklam izledim abartmıyorum yarım saat atvnin dizi reklamlarını faln izledik çok sıkıcıydı
herkes şikayetini dile getirmiş bende katılıyorum ama bakış açısını başka yöne çekmek istiyorum sinema bildigimiz üzere çok sayıda insana ulaşan bir yer deyil kolay kolay kimse gitmez anca bayram seyranlarda tavan yapar sinemalar ve bir sinemanın ayakta kalması için sadece seyircinin gelmesi yetmez tamam sinemalar dolup taşsa sorun deyil ama her filme herkesin gittigini düşünmüyorum özellikle istanbul gibi bir şehirde hafta içi sinemalar neredeyse bom boş herkes korsana hücüm ediyor salonların da para kazanması gerekiyor bu yüzden de başka kazanç yollarına gidiyorlar çagımız artık tv çagı oldu sinemada olan bir film en geç 2 ay sonra tv de veriliyor bu da insanları sinema salonlarından uzaklaştırıyor bu acı ama yapabilecegimiz bir şey yok. ben sinema salonlarının kapanmasını istemiyorum bu yüzden benim için fark etmez reklamların çoklugu, yeterki sinema salonları ayakta dursun.yazdıklarımda bir çelişki olabilir kimse sinemaya gitmiyorsa reklam niye dedigim gibi bayram gibi zamanlar yeter herhalde reklam için. İlk gittigim sinema salonu istanbullu özellikle avrupa yakasında oturanlar bilir bakırköyde incirili sineması vardı orası artık kapandı önünden geçerken bile orayı boş görmek üzüyor beni.
yazdıklarımın hepsi dogru olmaya bilir kazanç yollarıyla ilgili ama başka ne olabilir?
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar...
Sinema salonlarında reklamlar kadar sıkıcı ve gereksiz bir şey olamaz.
Reklam hayatımızın her alanında zaten haberler bile bölünebiliyor reklamlar için...
Bilboardlar,cep telefonlarına gelen mesajlar,broşürler ve hatta gazetelerde de geniş yer veriliyor koskoca bir sayfanın reklam olduğunu hangimiz görmüyoruzki(!)
Ben sinema sevgisini daha çok kitleye aşılamak,yaygınlaştırmak adına olsun reklamlardan ziyade fragmanlara ağırlık verilmesi taraftarıyım...
Copyright © 1998-2009 Sinema.com