Forum » Mısır Patlağı » Fuaye
Partneriniz ile Gerilim Fİlmi İzlemek :?
Arkadaşlarrrrr
Gerilim filmi izlerken sinemadaki partnerinin elini habere sıkan.... koltukta sıçrayannn... partnerini ve yanındakileri kahakaya boğann... ee bozulmak yok adı ustunde GERİLİM FİLMİ İZLERKEN TIRSMAK ve bundan keyif almak... hhahahha
Anlatacak çok şey var fakat sizin anıları ve en çok sıçradığınız Gerilim filmlerini merak ediyorum..
super bı konuda ılla gerılım fılmı olması sartmıdır ??????? herhangı bı fılmde komedı olsun dram olsun ınsanı etkıleyen sahneler olur yaaa ))))
ama çok eğleniyorum ben ne bilim geriilim filmi izlerken tırsmak ya habare kızarkadaşımında korkamsına maal vermek hehe gusel oluyo işte.... bana kzııyo ben senın tepkilerine tepki gösteriyorum diye pehhhhh
Yapılan araştırmalara göre (gazetelerin yalancısıyım) korku aşkı tetiklermiş. Anlayacağınız korku filmi seyrederken yanınızdaki kişiye aşık olma -tabiî karşılıklı- ihtimaliniz artıyormuş. Hoş... )
valla erkek arkadaşımla 2002 yılında resident evil'a gitmiştik.ısrarla girmeyelim korkarsın demişti.ne var yaaa bilgisayar oyununda işte diye artis artis girdim ama film bitene kadar ağlamaktan şiştim.çok korktum yaaa!!ben ölülerin dirilmesi fikrinden çok korkuyom.ama o köpekler neydi öyle!tabi bi işe yaradı çok ağladım diye büfedeki herşey benim oldu
Aynalar filmine girmiştik.. geniş geniş otururken en arkada çiftli koltukta benim tırsaklığım sayesinde okadar eğlendik ki.. ben zıpladıkça artık o gülmekten kırılıyodu sonuçta onu eğlendirmiştim mutlu ayrılmıştık ogün...
partnerimle romantik film izlemeyi tercih ederim
Önce partneri bulalım sonra düşünürüz
vavvv
öhhö öhe
partner ile korku filmi izlemenin tadı bir başka en önemli korkumu azaltıyor bana güç veriyor. herkese tavsiye ederim...
Gerilim Filimlerden sanirim korkudan partnerimin kucagina atlarim Rezil olmamak icin komediye gitmeyi tercih ederim
tırsmak guzelde sonra dalga konusu oluorum yaa
Copyright © 1998-2009 Sinema.com