Mesaj: 0tam bızden bır dızı .herkez mutlak kendınden cevresınden bır seyler buluyordur bu dızıde
29 Aralık 2007, Cumartesi 12:47

Mesaj: 29her ailenin kendinden birşeyler bulup dersler çıkaracağı örnek ve kaliteli bir dizi.takip edin derim.
26 Ocak 2008, Cumartesi 03:16

Mesaj: 184Ne bizden bir dizisi yahu?Romanla alakası yok,romanı da yozlaştırdılar bunlar.Tv dizilerinden nefret ediyorum!
26 Ocak 2008, Cumartesi 20:27

Mesaj: 0Çok başarılı bir dizi.Televizyonda izlenecek bir şey yok başka.Keke dvdsi çıksa da alıp, saklasam
31 Ocak 2008, Perşembe 20:58

Mesaj: 0bencede mükemmel bir dizi, kendi aile hayatımdan bişiler bulamıyorum belki ama yinede güzel bi aile hayatı işleniyor
bu arada soran arkadaşlara bilgi olsun; dvd si var yaprak dökümünün, ben geçen gün d&r da gördüm
)

bu arada soran arkadaşlara bilgi olsun; dvd si var yaprak dökümünün, ben geçen gün d&r da gördüm
)7 Şubat 2008, Perşembe 11:41

herkesin başına gelecek olaylar evet ama bu kadarından da allah korusun...
herkesin başına gelecek olaylar evet ama bu kadarından da allah korusun...
15 Şubat 2008, Cuma 03:34

Mesaj: 68bu tarz dram dizilerini sevmesemde oyuncu kadrosu müzikleri ve reşat nuri güntekin romanı olmasından kaynaklı başarılı bir yapım..ayrıca bu tarz türk edebiyatından eserlerin diziye çekilmesi yeni jenerasyon gençlik içinde çok faydalı olduğunu düşünüyorum en azından bu şekilde yazarlarımızı tanıyorlar..
22 Şubat 2008, Cuma 00:44

Mesaj: 11kaliteli bir yapım.... oyunculuğundan çekimlerine kadar çok özel bir film. belki dediğiniz gibi konusuda anlamlı olabilir ama ben hayatta bu kadar karamasar kötü ve üzücü olay varken bu tür üzücü filmlerin çekilmesini hoş bulmuyorum.
9 Nisan 2008, Çarşamba 17:51

Mesaj: 38HİÇBİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIMADAN İZLİYORUM AMA FERHUNDE İÇİN
25 Haziran 2008, Çarşamba 11:41

Mesaj: 144çarşambaları spora gidilmez,işyerinde mesaiye kalınmaz,arkadaşlara söz verilmez,eve misafir kabul edilmez...yaprak dökümü günüüüü!!!tatilde oteldeki ortak tv için kana kan dişe diş kavga edilir!!
2 Ekim 2008, Perşembe 19:29

Mesaj: 12izlediğim tek türk dizisi ama keşke bu kadar uzatmasalardı

2 Aralık 2008, Salı 01:51