Mesaj: 144ben istanbulda hill side wings cine bonus'u çok beğeniyorum.cinebonus card verdiler ama acaip avantajları var tavsiye ederim.
22 Ekim 2008, Çarşamba 11:32

Mesaj: 144"ama" kelimesini neden yazdım şimdi bi anlam veremedim
cinebonus card verdiler bana yazacaktım 
cinebonus card verdiler bana yazacaktım 
22 Ekim 2008, Çarşamba 11:33

Mesaj: 11Kanyon'daki sinema salonları..gerçekten güzel ama pahalı ya bi de öğrenci indirimi yok saat 6 dan sonra öğrenci yok lanet olsun..
1 Kasım 2008, Cumartesi 18:23

Mesaj: 121bende alanyumdaki sinema salonlarını sewiyorum(alanya_antalya)
1 Kasım 2008, Cumartesi 20:53

Mesaj: 144öğrenciyi sinemaya teşvik etmemek gerçekten çok yanlış.haklısın valla ne diim erkan 97.yani diyo ki gündüz okulu ek öyle git sinemaya
akşama kazıklarım çünkü!
akşama kazıklarım çünkü!4 Kasım 2008, Salı 12:01

Mesaj: 11valla iyi olan sinema salonu hemen hemen çok zaten bi koltuk var oturuyorsun başkada bişe yok ne olacak ki??? sanki? koltuktan ibaret zaten ??? güzel sinema salonu çok ama ortak nokta satılan malların hepsi kazık pahalı kanyon hele içindeki sinema salonları çok pahalı mısır parasına ben iskender yerim beeee...:-)))
4 Kasım 2008, Salı 12:53

Mesaj: 144sinema salonları pahalı ona lafım yok hele ki öğrenciysen haketmiyosun bu muameleyi ama sinema salonu da sadece koltuktan ibaret değil.bakacaksın koltuk rahat mı?eğim iyi mi?etraf temiz mi?vs. vs....

5 Kasım 2008, Çarşamba 12:25

Mesaj: 52kaç aydır sinemaya gidemiyorum işler yüzünden.bu durummda en iyi sinema salonu gidebildiğim sinema salonudur.neresi olursa farketmez. sinema olsunda.
5 Kasım 2008, Çarşamba 17:05

ayrıca rahatlığı ve ucuzluğu açısından da maslak tim sineması..
ayrıca rahatlığı ve ucuzluğu açısından da maslak tim sineması..5 Kasım 2008, Çarşamba 21:07

Mesaj: 144aslında en iyi sinema salonu en yakın arkadaşımın evi
abisinin bilgisayar ekranı kocaman.istediğimiz filmi indiriyo.kuruluyoruz yatağına,annesi de mısır patlatıyo oooohhhh hem de bedava
hizmette sınır da yok...
abisinin bilgisayar ekranı kocaman.istediğimiz filmi indiriyo.kuruluyoruz yatağına,annesi de mısır patlatıyo oooohhhh hem de bedava
hizmette sınır da yok...10 Kasım 2008, Pazartesi 11:57