Forum » Mısır Patlağı » Soru & cevap
Divx Playerların Usb Girişlerinden Divx İzleme...
Eve divx player almayı düşünüyorum ama normal bişi olsun diyorum. Lgnin bi modelini gördüm beğendim. Ama benim için önemli olan usb girişli olması. Flash Belleğe divxi atıp evde izlicem. Her defasında cd/dvd yazmıcam.

Duyduğum kadarı ile usbden film izlerken aksiyon filmlerinde fln takılmalar oluyomuş. Ayrıca dün bi teknoloji markete gittim biraz bilgi edindim. Bana söylenen hiç denemedik ama dedi mantıklı olan takılması bi dvd ile flash belleğin aktarım hızları aynı değil takılmalar olabilir dedi.

Son olarak ben LG örnek verdim herhangi bi markada olabilir...
Yani demek istediğim Flasha divx atıp divx playerde film izleyen arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorum...

LG 353SD 5+1 (Usb Girişli)
arkadaşlar öneriler için tşk ediyorum. peki şöyle bişi sorsam. ses sistemi öneriniz varmı 100-150 ytllik?
Bence usb desteği olanı almak yerine yeniden yazılabilir dvd destekli olanlardan almak daha mantıklı. Usb'den film izlerken filimin bitrate'inin arttığı kısımlarda veri transfer hızı yeterli olmadığı için takılmalar olabiliyor. Hem yeniden yazılabilir dvd'ler ucuz (2-3 ytl) ve bir dvd'yi 50-60 kez silip tekrar yazabiliyorsun. (Tavsiyem TDK marka olanlar)
burak dostum. önerin için tşkler. şuan usbli aldım kullanıyorum. çok başarılı deneyimlerimi aktarıyım lazım olur belki..

vestel 6700 divx player aldım. usb girişli memory kard okuyuculu. (160)

toshiba 4 gb flash bellek aldım. pcden atıyorum 700mblık bi filmi 1 dk sürmeden atıyo. yazma hızı: 5mb/sn okuma hızı 15mb/sn. (32)

logitech x540 ses sistemi. (140)

hepsi 330 YTL civarı masrafla topladım (2 ay önce)

iki ay süredir flashtan film izliyorum (dvdye daha takmadım belki bozuktur bilmiyorum )
herhangi bi takılma donma 1sn bile olsa YAPMADI.

şüphesi olan arkadaşlara tavsiyemdie. garantiside benim.)

son olarak. bildiğim kadarıyla tekrar yazılabilen dvdler 4-5 kereden fazlasını kaldırmıyo. yazmada sorun çıkmasa bile okumada çıkıyo...
Copyright © 1998-2009 Sinema.com