Forum » Filmler » Filmler
Beyaz Melek Filmine dair
degerli sinemaseverler, ne yalan söyleyeyim beyaz melek filmini dvd den daha yeni izledim, film konusu, oyuncuları ve her karesi ile müthiş, böyle bir film niye ödül almadı anlamak zor, bir çok festivalde ödül almış filmleri izledim ama beyaz melek hepsinden çok daha üstün bir yapıt, yanılıyormuyum sizce?
FEVKALADE BİR FİLM OLMUŞ ANCAK İNSANLARIN ÖN YARGISI VAR MAHSUNA KARŞI MÜZİSYEN OLDUĞU İÇİN KİMSE MAHSUNDAN BÖYLE BİR FİLM BEKLEMİYORDU VE YANILDI YANILDIKLARINI BELLİ ETMEMEK İÇİN ÖDÜL VERMEDİLER ANCAK O EN BÜYÜK ÖDÜLÜ ALDI VE DE KANUN ÇIKTI BU FİLMDEN SONRA...
bence filmin başarısı oyuncu kadrosundan geliyor..güzel bir hikaye bulmuş..malum türk insanı duygusalız..ama filmi bende beğendim..hatta şaşırdım bile bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim..mahsundan hiç haz etmem yani müziğinden yanlış anlaşılmasın hali tavırları hep yağmacık gelmiştir bana ama film için tebrik ederim, çok iyi bir iş çıkarmış
açıkçası ben de mahsun kırmızıgül den böyle bir film beklemezdim
filme sinemadayken tevafuken gittim
ancak yerli yapımlar içerisinde böyle iyi yapımlar görmek beni gelecek için umutlandırdı
GÜNEŞİ GÖRDÜM ü dört gözle bekliyorum
evet gerçekten bende mahun kırmızıgül ü pek sevmem,ama yiğidi öldür hakkını ver,izlediğim en sıcak Türk filmlerinden biri olmuş,konu çok değişik,tabi mahsuna oyuncu kadrosunun yardımı göz ardı edilemez,bende Güneşi Gördüm'ü çok merak ediyorum açıkçası..
Güzel bir filmdi. Mahsun Kırmızıgül bu ilk film denemesinde başarılı oldu bana göre.

Bir gün yolum geçerse Tuz Gölü'nün beyazlığını görmek istiyorum.
Copyright © 1998-2009 Sinema.com