Mesaj: 36Yedi (Orjinal adı Seven), senaryosu Andrew Kevin Walker tarafından yazılmış olan, Hıristiyanlık'ın 7 ölümcül günahını işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katili ve onun peşindeki iki polis dedektifinin çabalarını konu alan, Hollywood yapımı bir gerilim filmidir. Sürekli yağmur yağan bir şehir, küf rengi tonlar, karanlık mekanlarda çekilen sahneleri ile sinema klasikleri arasında gösterilmektedir.
1995 yapımı olan film, David Fincher tarafından yönetilmiştir ve başrollerde Brad Pitt, Morgan Freeman ve Gwyneth Paltrow rol almıştır.kesinlikle kült filmlerden biri...
1995 yapımı olan film, David Fincher tarafından yönetilmiştir ve başrollerde Brad Pitt, Morgan Freeman ve Gwyneth Paltrow rol almıştır.kesinlikle kült filmlerden biri...
25 Eylül 2008, Perşembe 03:38

Mesaj: 71se7en filmi c0k harikaydı özellkilede filmi izlemeden once arkadasım sonu harika demisti baya bi merak etmistim bekledigimden dahada iyi cıktı 

22 Ekim 2008, Çarşamba 13:42

Mesaj: 5beni en çok etkileyen seri katil tiplerinden biridir. insanları hak yoluna çağiriyor. testerede de ders werme isteği war o yüzden benzer buluyorum. bir gerçek warki yerini alamaz hiç bi film...
23 Kasım 2008, Pazar 23:09

Mesaj: 87ben filmin sonunu çok başarısız buldumm,daha iyi bi son bu filmi kült kategorisine koyabilirdi benim için...
16 Aralık 2008, Salı 09:43

Mesaj: 12Çok irijinal ve final sahnesi müthiş bir filmdi.Çekimler çok iyi değildi.O senaryo bugün çekilse daha müthiş olur bana göre..
16 Aralık 2008, Salı 14:27