Forum » Filmler » Künye
ROBERT DE NIRO
65 yıllık yaşamında yaşından da fazla filmi bulunan usta aktör,adeta oyuncu olmak için dünyaya gelmiş biri.Taxi Driver,Raging Bull,Man Of Honor ve Cape Fear'daki performanslarıyla bunu fazlasıyla ispatlıyor zaten.Bu adamın dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu söylerken hiç şüphe duymuyorum.
Bence bareso arkadaşımız çok haklı,çok iyi bir oyuncu ve çok karizmatik.
Aslında hayranlıkla ızledıgım bır ısım degıl ama eskıden cok ıyı yonetmenlerle cok ıyı fılmler cıkartmıs bır ısım sımdı ıse abur cubur fılmlerde oynayarak karıyerını bozdugunu dusunuyorum....
taxi driver kült filmidir. çok başarılı bir oyuncu
O Vito Carlione'nin gençliği,raging bull,taxi driver'in yalnız travis'i...Bazen mafya bazen hırsız...bi adam'a ancak bu kadar yakışır aykırı rollerOlağanüstü bir oyuncu...
DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ KOMPOZİSYON OYUNCUSU.AWAKENINGS'DE PERFORMANSININ DORUĞUNDAYDI.

DE NIRO'DAN DAHA İYİSİNİ GÖRMEDİM. FREEMAN FALAN VAR IRONS, JACK NIC.
AMA O BİR NUMARA
kimse heat filmini yazmamış.bence en iyi oyunculuğunu yine kendisiyle birlikte en iyi oyunculurdan biri olan al pacino'nun karşısında veriyor.beraber cefe'de oturdukları sahne(pacino'nun,de niro'nun arabasını çevirdiği andan başlayarak) bence dünya sinema tarihinin en müthiş sahnelerinden biridir.yakında bu iki oyuncuyu tekrar bir arada göreceğiz ama heat kadar muhteşem bir buluşma mı olur bilinmez.herşeye rağmen ikisini birarada izlemek büyük bir şans ve aynı oranda bir zevk.
BEN VAL KLIMER'DAN NEFRET EDERİM. THE HEAT FİLMİNDE O HERİF SÜREKLİ PARAZİT GİBİ.

DE NİRO'NUN ''KAÇMAK İSTEDİĞİNDE KÖŞEDE SENİ BEKLEYEN OLMAMALI'' REPLİĞİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ.

BANA GÖRE O FİLMİN EN İYİ SAHNESİ DE NİRO'NUN KIZI BIRAKIP KAÇARKEN,BİR PACINO YA BİR KIZA BAKTIĞI SAHNE
Büyük rol, küçük rol ayrımı yapmadan kendisine yakışacak her rolü başarıyla oynayan olağanüstü bir aktör...
Aktörlüğün ne olduğunu gösteren bir insan.Yaşamı boyunca çok farklı karakterlerin altından başarıyla kalktı.Oynadığı çoğu film sayesinde kült oldu.Zamanını ve hayatını sinemaya adadı.Daha ne olsun?
Copyright © 1998-2008 Sinema.com