Mesaj: 0bence hollywood sinemasından daha iyi...en azından kalıplaşmış,duygusuz,herşeyin fazlasıyla abartıldığı amerikan sinemasından iyidir...özellikle d japon we güney kore filmleri güzel oluyor.mesela kim ki duk'un filmleri...
farklı şeyler hissettirebiliyor uzak doğu sineması...sizce?!
farklı şeyler hissettirebiliyor uzak doğu sineması...sizce?!
27 Aralık 2007, Perşembe 17:52

Mesaj: 121kesinlike uzak doğu sinemasında daha yaratıcı daha güzel filmler yapılıyor sonrada hollywood konuları çalıp yada satın alıp aynı filmleri yapıp sinemada gişe rekorları kırdırıyor. çok karşıyım sonuçta uzak doğu filmleri az bütçeyle güzel senaryo ve oyunculukla işi götürüyor. kesinlikle uzak doğu sineması
18 Mart 2008, Salı 09:43

Mesaj: 110geçen gün tv de rasladıgım bir uzakdogu filmini aa ben bu filmi biliyorum dedim bir çok kişi de biliyordur herhalde konusu şöyleydi bir adam evli bir çocugu var düzgün bir işi var ama hayatından memnun deil hayattan sıkılıyor ve bir gün işe gidip gelirken bir dans kursunu görüyor orada bir kadın dışarıya bakıyor ve adam her gün işe gidip gelirken oraya bakıyor ve bir gün cesaretini yoplayarak oraya gidip kayıt oluyor ve hayata bakışı deişiyor son derece basit bir konu ama anlatımın iyi olması oyunculugun iyi olması filmi gerçekten son derce izlenesi kılıyor.
bu filmin hollywood yapımını da hatırlıyorum baş rollerde jennifer lopez ve richard gere oynuyordu hangisi çakmadır bilmiyorum ama hollywood un uzakdoguda tutan filmlerin çakmasını yapmasına alışmış oldugumuzdan filmin orijinali uzak dogu yapımıdır diyebilirim bu topic i görünce yazim dedim sevgilerle
bu filmin hollywood yapımını da hatırlıyorum baş rollerde jennifer lopez ve richard gere oynuyordu hangisi çakmadır bilmiyorum ama hollywood un uzakdoguda tutan filmlerin çakmasını yapmasına alışmış oldugumuzdan filmin orijinali uzak dogu yapımıdır diyebilirim bu topic i görünce yazim dedim sevgilerle

14 Nisan 2008, Pazartesi 18:52