Forum » Filmler » Künye
ZEKİ DEMİRKUBUZ
Çektiği filmlerin aynı zamanda senaristi de olan üstat,bu alanda da başarılı.Senarist-yönetmen olmak isteyen biri olarak ne kadar doğru bir seçim yapıp da bu adamı örnek aldığım için kendimle gurur duyuyorum.
Bence bareso kardeş yanlış birini örnek alıyosun.Bekleme odasını izlersen Zeki DEMİRKUBUZU gözünde bu kadar büyütmemen gerktiğini anlarsın.
Gözümde büyüttüğüm falan yok.Bekleme Odası'nı izledim tabiki.Onu örnek almıyorum artık ama öğrendiğim de çok şey var ondan.Selamlar De Niro
Yazdıklarının yüzde 90 ında ZEKİ DEMİRKUBUZU övmüşsün,birde örnek almadığını söylemişsin çok mu çabuk fikir değiştiriyorsun bana mı öyle geliyor?Umarım kızmıyorsundur bareso kardeşim çok dikkatimi çekti.SELAMLAR...
Her daim bir numara ZEKİ DEMİRKUBUZ!!!
HA HAHAHAHAHAHAHAA
Herkes farklı yönetmenleri sevebilir bunda garip bir taraf yok ayrıca zeki demirkubuz şimdiye kadar çoğu türk sinemacısının denemeye bile yanaşmadığı şeyleri deniyor özgün senaryolar ve farklı çekim yöntemleri..her filmi güzel olmak zorunda değil ama en azından yeni bir bakış getirmeye çalıştığı için desteklenmeli bence ben de bekleme odasını pek beğenmedim ama kader filminde gayet güzel bir anlatımı vardı ayrıca türk sinema endüstrisinde kaç tane yönetmen sayabilirsin bağımsız takılan? bunları da düşünmek gerek..
Bekleme Odası da diğer filmleri gibi bir derinliğe sahip. Zahmet edip "Kader: Zeki Demirkubuz" isimli kitabı okursanız filmlerinde anlatmak istediği ve izlenmeme riskini göze alarak devam ettiği felsefeyi kavrarsınız. Yılmaz Güney'den bu yana "yeni" bir felsefik duruşu türk sinemasına sokan olmadı malesef...
SALLA GİTSİN.
İNSANLAR BECERİKSİZLİKLERİNE KILIF UYDURUYORLAR
BARESO SEN YUKARIDA ÖRNEK ALIYORUM DEMİŞSİN DE NİRO'YA CEVAP VERİRKEN İSE ÖRNEK ALMIYORUM DEMİŞSİN.ÇELİŞMİYOR MU ?

AMANNN VALLAHA DİLİMDE TÜÜY BİTTİ ARTIK BİRŞEY DEMİYORUM
çok özel bir adam .. bizim hikayelerimizi bizim için anlatıyor..
kader-masumiyet ,bunlar gibi filmler yazan -yöneten başka kaç yönetmen var ki??
çok nadir bulunan kaliteli yönetmenlerimizden biri.
tebrik edilesi insan.
Copyright © 1998-2008 Sinema.com