Mumya filminden kazandığım hediye elime ulaştı.Sitede ki herkese teşekkür ediyorum.
hediyelerini güle güle kullan metin.valla dövmeye bişey diyemem ama tişört baya güzel.ilerde bizede çıkar belki
Belki yeri değil ama şunu sormak istiyorum;(kusura bakmayın)

Bu puanlama sistemi hediye kazanabilmek için yapılan bir yöntem mi?

ontu sen yenisin galiba öncelikle hoşgeldin siteye.ya puanlamanın hediye kazanmada etkisi yok.ancak bazı yarışmalara katılabilmen için belli bir puana sahip olman gerekiyor.eksik varsa burak abi seni bilgilendirsin...
arıcan teşekkürler.Umarım en kısa zamanda sen de kazanırsın.
arıcan'ın da dediği gibi puanlamanın hediye kazanmaya etkisi yok ve bazı özel yarışmalara belirli puanın üstündeki üyeler katılabiliyor. kazandığı ödülü onaylamayan kazandığı hediyeyi başvurup da kazanamamış üyelere puan sırasına göre gönderiyoruz.
tabi bu puanları ileride başka şeyler için de kullanabileceksiniz diyerek hafiften çıtlatmış olayım
abi millet 1998 den beri üye...onlara yetişmek için ooooo.bize yine başkalarını tebrik etmek düşer
Puan sistemi son 1 yıldır var yalnız.
1. ye saygı duyarım o zaman
Arkadaşlar evet yeniyim
Daha geçen gün üye oldum fakat cidden içerik olarak site çok hoşuma gitti,bence puanlama sistemi de hoş olmuş,en azından sitede fazla online olup,siteye katkı yapan üyeleri belirlemek açısından faydalı bir uygulama.
Hem Burak arkadaşımız da,ilerdeki gelişmeler için sinyali çaktı

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
ınsallah bızd ekazanırız
bi bizim hediye gelmedi 1 aydır umudu kestim artık
Copyright © 1998-2009 Sinema.com